la_mancha 21.09.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Ku mojejej rozpaczy gmina zmieniła mi warunki zabudowy i świeżo kupiony, wyselekcjonowany projekt po prostu nie mieści się na mojej działce. Sprzedam projekt "Adela" z pozwoleniem na rozbudowanie garażu na dwustanowiskowy. http://www.archipelag.pl/domek-rzuty.php?KatID=3990500&ProjID=359 _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 21.09.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Może warto iść do gminy i porozmawiać w cztery oczy i doć w łape bo fajny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piplape 21.09.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 U mnie podobnie, rozmawiałem z osobą zajmującą się warunkami zabudowy, poradziła mi żeby napisać wniosek o zmianę tych warunków, które uniemożliwiają budowę według posiadanego projektu i zmiany takie uzasadnić. Tyle że u mnie będzie to druga linia zabudowy czyli sprawa jakby prostsza. Burmistrz może wprowadzać zmiany do wdanej już decyzji o warunkach zabudowy, po konsultacji urbanistów i prawnika. Sprawa jest w toku, w pisaniu wniosku pomógł mi człowiek z biura urbanistycznego za przysłowiową "flaszkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 22.09.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Domek bardzo oryginalny i ładny ( choć dach trochę skomplikowany, więc chyba i drogi ). Jeśli nadal chcesz budować ten domek, to również radziłbym "walczyć" o te warunki zabudowy w urzędzie, zwłaszcza jesli chodzi o jakiś 1 m czy coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 05.12.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 ale rabacik projekty z odsprzedazy sa jak widzialem oststnio w cenie 50-60%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts