Adamczewski 27.02.2018 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Wiem o tym ze to masakra... i nie chodzi mi ze ktos sie składa czy nie tylko chcialbym uzyskac jak najkorzysniejsze spalanie temperature itp to ze ocieplic musze to wiem ale to tez do tanich zeczy nienalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamczewski 27.02.2018 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Chodzi mki o jakies ustawienia bo sersisz klimosz twierdzi ze jak jest piec duzy to i duzo spaalic musi .widzialem opisy ludzi z forum co maja podobne wielkkosci domów i spalaja duzo mmniej i takze nie ocieploneale niestety kontaktu z nimi niema . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafcioa4 28.02.2018 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 W ustawieniach ci nie pomogę ale za to zobacz do mojego opisu ile możesz zyskać jak dom ocieplisz. Spalam obecnie około 50kg / 24h miału na 300m2. Tylko , że ten miał to takie badziewie, że muszę go mieszać z ekogroszkiem 2;1 inaczej bym go nie spalił. Popiołu mam tyle, że szuflady z kotła nie mogę wyciągnąć a szufladę opróżniam co dziennie. Także pocieszam się jeszcze tym, że jak będę palić ekogroszkiem to spalanie spadnie ( nigdy więcej miału ) a i ogrzewam kotłem 17kw choć gdybym miał teraz kocioł kupować chyba bym wybrał 25kw. Czeka mnie jeszcze remont dachu to może parę kg zyskam. Także zbieraj kasę na ocieplenie a dużo zyskasz, może w twojej gminie są lub będą dotacje na termomodernizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts