Pati7-7 01.01.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Witam:welcome::welcome: Pierwszy post i odrazu problem. Mam problem projektowy dachu, budynek to prostokąt z dołączonym truj kontem , dach na prostokącie musi być dwu spadowy a na truj kącie niewiem jak zrobić. Mogę dwu spadowy pociągnąć z prostokąta, ale wtedy okap krótszej połaci będzie wymagał rynny po skosie do kalenicy co może być problemem w wykonaniu ( dach z blachy warstwowej ) i kolanko rynny okapowej niewiadomego kąta. Lub oddzielić, zrobić szczyt i na truj kącie zrobić jedno spadowy, tylko w tym przypadku połać dachu będzie przełamana i krzywa, ponieważ ściana okapowa jest z jednej strony bliżej ściany działowej i kont dachu w jednym końcu i drugim będzie inny Trzecia opcja czekam na pomoc bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 01.01.2018 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 A ty kto? Inwestor - projektant - wykonawca? Dach robić zgodnie z projektem I na litość boską trójkątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati7-7 02.01.2018 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Polak małyA tak naprawdę inwestor i wykonawca Projekt najpierw trzeba zrobić, potem już tylko budowa zgodnie z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 02.01.2018 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Podaj chociaż orientacyjne wymiary aby było wiadomo czego się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati7-7 04.01.2018 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Wymiar 15 x 18 m trójkąt ściana przyległa 15 x 10 x 18,3 m kont dachu 15 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts