pyzia 21.09.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Cześć! Lada moment będziemy likwidować kibelek na zewnątrz bo mamy juz jako-takie warunki aby roboczy kibelek był w domu. Powiedzcie czy do rowu po... nasypuje sie czegoś aby przeżarło i zneutralizowało wszystkie nieczystości? Od razu dodam, że ogród bedzie słuzył wyłącznie uprawie drzew i kwiatów - nic "do jedzenia". Jednak tak dla świętego spokoju wolałabym wiedzieć, że tam juz nie ma bakterii itp... Poradźcie jak do tego podeszliscie. Dziękipozdrawiampyzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 21.09.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Do kibelków dodaje się wapno ale w tedy chodzi o coś zupełnie przeciwnego. Najszybciej przeżre się samo jeżeli niczym nie będziesz traktować, dla estetyki lekko przysyp ziemią. Ja do tego podeszłem z łopatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 21.09.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 co zrobiłem? spalilem!!http://foto.onet.pl/upload/17/99/_336661_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 21.09.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 ja kazałem traktorowi zasypać przy okazji równania terenuziemia w miejscu po-sraczykowym przez parę dni jeszcze zionęła, ale potem ustało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 22.09.2004 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Oorbus - Wielkopolanie to jednak mają fanatazję nie powiem ! Podoba mi się Twoje podejście, muszę wybadać sąsiada co on na to... dzięki za odpowiedzi, wygląda mi na to, że natura i zima zrobią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arko 22.09.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Zasyp wapnem chlorowanym, na to trochę żwiru i ziemia, sprawdzona metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.09.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 A najlepiej zawołać każdego co tam coś zostawił!! Niech sprząta po sobie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts