przemo22627 02.01.2018 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Witam , jestem na etapie wyboru instalacji grzewczej dla domu o pow użytkowej 180m2, do tej pory brałem pod uwagę kocioł na eko groszek bądź gaz ziemny (proszę nie proponować i dochodzić mi o racjach PC - dziękuje znam temat). Niestety dostałem w tym tyg odp z gazowni że niema szans na przyłącze gazu ziemnego dla mnie. Pozostaje mi wiec eko lub LPG. Przewertowałem już w miarę forum ale chciałbym jeśli ktoś byłby tak miły spotkać się osobiście z kimś kto posiada instalacje LPG w swoim domku na terenie woj. Śląskiego, zobaczyć taka instalacje i porozmawiać o niej, rozwiać parę moich wątpliwości . Byłbym bardzo wdzięczny, proszę o kontakt! Edytowane 3 Stycznia 2018 przez przemo22627 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/234920-gaz-p%C5%82ynny-ze-%C5%9Bl%C4%85ska/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts