adejawska 02.01.2018 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Cześć na wiosnę startuję z lekka przebudową dachu. Czytałam ostatnio o pokryciach dachowych. Chciałabym się dowiedzieć jaką papę najlepiej wybrać ? Patrzyłam i są samoprzylepne, bitumiczne itp. Tylko co posłuży dłużej a nie będzie też bardzo dużo kosztować ? Czytałam różne opinie i nie wiem na co się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 02.01.2018 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Wiecej szczegółów , jaki dach ile metrów , jaki kąt, co jest teraz na dachu, jak ma być po przebudowie, wstaw zdjęcia ,napisz więcej danych a pomoc będzie bardziej trafna i przydatna.Pozdrawiam Tomraider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adejawska 06.01.2018 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Znalazłam firmę która wszystko wyjaśniła i mają konkurencyjne ceny. Papa która potrzebowałam jest już pod domem. Szybko Załatwili sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts