PADI 21.09.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Po lakkim trzęsącym falowaniu naszej polskiej gleby juz chyba nikt nie zarzuci naszym lawom i scianom fund. przezbrojenia Bo czym sa cztery cienkie druciki powiazane jeszcze cienszym, kiedy ugina sie i podnosi pod toba podloga. POZDR> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 22.09.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witam! No! bez przesady z tym trzęsieniem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 22.09.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witam! No! bez przesady z tym trzęsieniem Pozdrawiam! Właśnie. Gdyby ludziska mieszkali na śląsku i to w rejonach przykopalnianych, to nikt nie zwróciłby uwagi na jakieś tam trzęsienie ziemi. U nas drodzy forumowicze trzęsie codziennie i na okrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Pomorzanie, Gdańszczanie i Olsztynianie, napiszcie proszę jak to było. Czy zauważyliscie jakies zmiany w Waszych budowanych domach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Można też zapytać inaczej, a co obejmuje ubezpieczenie od kataklizmów. Czy wymieniali trzęsienia ziemi?A jak to nie było naturalne to co z Ruskimi się wozić o rysy na suficie i malarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 22.09.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 swoją drogą Rosjanie podali dokładne dane (dla mnie aż za dokładne ) pewnia zaś jakaś poważniejsza "awaria wodociągu" wywołała te wstrząsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbych_Sz 22.09.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Pomorzanie, Gdańszczanie i Olsztynianie, napiszcie proszę jak to było. Czy zauważyliscie jakies zmiany w Waszych budowanych domach? Nic nie odczułem - o trzęsieniu dowiedziałem się z radia i netu a i wtedy na początku myślałem że to ćwiczenia. Dom ze świeżo zalanym stropen (14.09.2004) nad parterem wytrzymał bez jakichkolwiek uszczerbków (przynajmniej tak wynika ze wstepnych oględzin). A z tymi odczuciami wstrząsów to dziwna sprawa nawet w jednym budynku i na jednej kondygnacji jedni czuli inni nie. Zbych_Sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husy 22.09.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Do mnie nie doszło, ale znajomi ze Słupska odczuli lekkie wstrząsy. Zbych_Sz , mogłeś się wstrzymać z wylewaniem stropu bo wczoraj być Ci się lepiej zagęścił Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczery 22.09.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 byłem w Suwałkach akurat, trwało to około 30s. Monitor mi lekko trząsł się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.09.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Fajnie mają te ludziska potrzęsione, podobno będą im bloki z wielkiej płyty sprawdzać. Ciekawe co zrobią jak w środku jesieni w okolicach polskiego bieguna zimna stwierdzą, że taki blok trzeba wysiedlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 23.09.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ja w tym czasie byłem na stropodachu na wysokości 8 piętra i nic nie poczułem bo tak wiało, że cho cho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts