m.karwan 03.01.2018 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Po długim okresie oczekiwania na pozwolenie budowy (zmiana konstrukcji dachu) nadszedł moment na zakup pokrycia dachowego. Zdecydowałem się na Plano 11 Bogen. Po rozpatrzeniu kilku ofert chciałbym skorzystać z hurtowni Dachlux. Czy macie doświadczenia z tą firmą?Proszę o informacje co do rzetelności. Jezeli wątek założony powinien być na jakimś podforum regionalnym,przepraszam i proszę o przeniesienie wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 03.01.2018 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Korzystałem z usług Dachlux Wolica i Dachlux Grodzisk Maz. - nie moge im nic zarzucić, po negocjacjach cena najniższa na rynku. Był już gdzieś wątek o tej hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bednark 03.01.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 W różnych oddziałach chyba różny poziom obsługi, ale faktem jest szeroka oferta i naprawdę dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olejnik 04.01.2018 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Polecam trochę ponegocjować. Można sporo zyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolaska 26.03.2018 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Szanowni Państwo, korzystałem z usług tej hurtowniiw Józefowie. Klimat specyficzny, aczkolwiek muszę przyznać, że wiedza sprzedawców, szczególnie Pana Macieja zaskakuje. Prowadziłem dwie budowy w Otwocku i Kołbieli. Skorzystałem z opcji dekarza zaprzyjaźnionego z firmą. Muszę przyznać, że zarówno wykonawstwo, jak i obsługa, szczegółowa wycena, szybkość realizacji było jak w najlepszym porządku. Firma nie ma w ofercie niestety pełnej budowlanki,a le w kontekście dachu polecam 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 28.03.2018 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Polecam Dachlux Kobiałka i handlowca Pana Daniela. Profesjonalna obsługa i duża wiedza na temat budowy i funkcji dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonski 28.03.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Na Wale Miedzeszyńskim bardzo fajna oferta na okna Roto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.07.2019 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Ech, z żalem to pisze, ale poza dwoma już usuniętymi opiniami jeszcze pięć kolejnych powinno wylądować w koszu, bo są pisane przez nicku będące w licznych powiązaniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xmatt 31.07.2019 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Kupiłeś tam dach, módl się aby wszytko było dobrze!Nie rozpatruja reklamacji.Dali dwa kolory blachy i nie chce uznać reklamacji!!!!@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xmatt 01.08.2019 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Dach z Kobiałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts