krzysiek090909 03.01.2018 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 witam na wysokosci 30cm od ziemi wyszla mi wilgoc . skulem caly tynk ze sciany az do cegly pytanie czy moge na to przykleic plyte regipsowa zeby nie tynkowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 03.01.2018 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 A usunąłeś przyczynę zawilgocenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek090909 03.01.2018 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 powiem tak wczesniej wychodziło bardziej ostatnio nie zauwazył aż tak poniewaz zewnatrzna sciana zostaała ocieplana z rok temu a w srodku remontu nie robilem tylko z wierzchu zmylem z farby szmatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 03.01.2018 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 pytanie czy moge na to przykleic plyte regipsowa zeby nie tynkowac? Po usunięciu przyczyny wilgoci możesz śmiało przykleić regips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek090909 03.01.2018 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Po usunięciu przyczyny wilgoci możesz śmiało przykleić regips. tylko jeśli mam teraz goła cegłę to jak określić czy nie ma juz wilgoci ?? powiem tak niie znam sie na tym a nie chce aby mi ktoś zrobił to byle jak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 03.01.2018 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 tylko jeśli mam teraz goła cegłę to jak określić czy nie ma juz wilgoci ?? powiem tak niie znam sie na tym a nie chce aby mi ktoś zrobił to byle jak . Kup niebieską papierową serwetkę (na takiej najlepiej widać wilgoć czy krople wody) i przyklej taśmą klejącą do ściany na parę dni i obserwuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts