greghus 30.03.2018 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Też w ten sposób rozpatruję napędy. Poza tym moim zdaniem prosty montaż też świadczy o dobrej jakości. Pierwszym sprawdzianem dla napędu jest okolica 0 stopni, niestety, by sprawdzić, jak się sprawuje automatyka w takich warunkach już musimy być po zakupie. Niemniej ja też jestem posiadaczem BFT, a zima i jesień niestraszna. Dodam do tego swoje 3 grosze. Moim zdaniem granica 0 stopni jest ważna, bo zmianiaja się całkowicie warunki w których siłownik pracuje. Drugą granicą jest pierwszy mroźny sezon. Tak jak w lutym temperatura przy gruncie była pewnie -20 to wtedy można przetestować sprzęt porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 30.03.2018 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Najtrudniejsze to warunki śnieżycy, wtedy już mam dość odśnieżania auta by jeszcze męczyć się z bramą. No i są bramy i automaty, które tu są dają radę świetnie (może będą kiedyś takie samochody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts