pagu 05.01.2018 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Witam szukam dobrego sprawdzonego ekranu projekcyjnego o wymiarach 280/145 , format 16:9 ekran elektryczny i z napinaczami proszę o jakieś rady i sugestie żeby nie wbić się na minę - pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doprze 12.01.2018 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 poszukaj na allegro użytkownika KRAFTMANN_POLSKA.Oferuje ekrany gotowe i produkuje na wymiar.Parę dni temu zamówiłem u niego nowy elektryczny ekran (bez napinaczy), który właśnie mi montują w mieszkaniu. Wcześniej u niego zamawiał mój kolega, który mi go polecił. Obecnie ma jakieś promocje, bo kilka miesięcy temu wycenił mi ekran o 500 zł drożej niż faktycznie zapłaciłem..Warto porozmawiać z właścicielem, potrafi doradzić. PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter08 15.01.2018 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Ja miałem kiedys Kaubera i zupełnie nie polecam,firma porażka.Natomiast jesli szukasz naprawde ekranu z najwyższej półki to Stewart albo Da-Lite.Pamiętaj że ważnym tez parametrem jest też gain,musisz dobrac odpowiednio do warunkow w pomieszczeniu,projektora.Ekran tylko z napinaczami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekG765 25.01.2018 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Jeżeli szukasz dobrej jakości ekranu projekcyjnego w formacie 16:9 polecam . Z góry odradzam chińskie podróbki. Bawiłem się kiedyś z takim ekranem i trafił do piekła! Na ten póki co nie narzekam i nie chcę zapeszać, ale od dwóch lat nie mam żadnych problemów. Jakość oglądania też na plus. A jaki masz projektor? Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drykepoa 29.01.2018 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 fajny pomysł, żeby mieć w domu projektor i ekran też chyba tak zrobię. ile zapłaciliście za taki zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HiFi Fan 21.02.2019 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Cześć ja polecam http://www.ekrany.com.pl sprzedali mi ekran do zabudowy zrobiony pod wymiar mojego otworu w suficie podwieszanym, oraz projektor, wysłałem im rzut mojego pokoju i zaproponowali mi ekran pod wymiar oraz projektor dostosowany do mojego kina domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts