Wewior 06.01.2018 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Witam jaki piec wybrać z podajnikiem hydraulik doradził mi żeby wziąć z defro cena ok 10tys wiem że to dobra firma ale trochę drogo może ktoś poleci coś dobrego w niższej cenie dom o powierzchni 170m2 ktoś ma jakąś sprawdzoną firmę? Oraz co sądzicie o firmie kotły Pleszew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 07.01.2018 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Podobno skam oraz rbr są lepsze ale poszukaj info tu na forum o nich pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.01.2018 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Oraz co sądzicie o firmie kotły Pleszew? A co to za firma kotły Pleszew? Takich firm to pewnie jest tam ze setka Uważaj żeby Twój producent kotła latem zamiast kotłów nie produkował już klatek na króliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jozefg 07.01.2018 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Patrz żeby producent był gdzieś w pobliżu - mniejszy problem z serwisem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 07.01.2018 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 A tutaj już niekoniecznie bo czasami gorzej wygląda serwis producenta który jest 20km od Ciebie niż tego który produkuje 400km dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 08.01.2018 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Dlaczego piec w nowym domu? Ja to bym za dobrze nie myślał o sąsiedzie, który sobie zrobi piec bo nie dość, że to ekonomicznie nieopłacalne to jeszcze będzie śmierdzieć dymem w najbliższej okolicy. Jaki dym? Jaki śmierdzący? Przy kotle 5 klasy i suchym paliwie takich rzeczy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 08.01.2018 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Jaki dym? Jaki śmierdzący? Przy kotle 5 klasy i suchym paliwie takich rzeczy nie ma. Oj żeby szanowny kolega jeszcze się nie zdziwił. 5 klasa to jest przy dobrych wiatrach przez 6 godzin na stanowisku badawczym, w warunkach domowych żeby 3-cią utrzymać to będzie sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 08.01.2018 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 U rodziców pyrka Defro Sigma E 16KW i wiem jak to wygląda że tak powiem na wech o wzrok, nie mam pojęcia natomiast jak sprawy mają się w warunkach laboratoryjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts