RisingSun 06.01.2018 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Witam, planuję w najbliższym czasie wymiane okien i drzwi. Teraz mieszkam w Rzeszowie ( i tu najłatwiej mi pojeżdzić po firmach), ale sama wymiana miałaby być w Brzozowie. Z forum wiem już, że od samych okien nawet ważniejszy jest montaż, dlatego proszę o pomoc w wyborze odpowiedniej firmy, która to właściwie zrobi. Moje typy na ten moment to (ceny z montażem): Schuco LivIng MD (Mariot) ok 7 tyś Veka Alphaline (Strefa Ciepła Sanok) ok 7 tyś BluEvolution (MultiDom Brzozów) ok 6 tyś Pasivtherm Sonarol (rózne mniejsze firmy) ok 5 tyś MS Evolution (Karmar) ok 7 tyś Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RisingSun 09.01.2018 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Moim nowym typem jest Perfekt Dystrybucja w RzeszowieOkna Schuco living MD (Pagen) Co sądzicie o samej firmie i producencie Pagen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts