Pascall 21.09.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Kolor dachowek juz wybrany, pozostaje dylemat jakie rynny: czarne czy ciemny grafit ?? Czy czarne sa bardziej narazone na słonce ? Co o tym myslicie ? Poza tym niewiele firm robi czarne rynny. Jakich producentow polecacie (PVC) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 21.09.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 My wybraliśmy czarne z Wavinu - seria Kanion. I nie ukrywam, że kierowaliśmy się ceną. A na dachu czarny celtycki Brass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mva 22.09.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 proponuję grafitowe ja mam takie Marleya pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MM1719499045 22.09.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Ja mam czarną dachówkę grecką Braasa a do tego czarne rynny Plastmo i czarne parapety. Jak na razie bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 22.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 w kolorze dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 22.09.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 a ja mam tak samo jak "ryby" czarny celtycki Brass i czarne Kaniony Dylemat mam teraz z bramą garażową.... stolarkę okienną będę miała drewnianą - taki nie za ciemny brąz, elewację piaskową - i teraz się zastanawiam jaka brama garażowa - biała (kolor bezpieczny) czy brązowa (tylko czy wtedy nie będzie zbyt ponuro... tym bardziej że mam problem z dobraniem odpowiedniego odcienia do koloru okien....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascall 22.09.2004 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Ja mam czarną dachówkę grecką Braasa a do tego czarne rynny Plastmo i czarne parapety. Jak na razie bez problemów. M@M a jaki masz kolor elewacji i okien ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts