tomr 10.03.2019 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Tak widziałem, ciężko byłoby nie zauważyć skoro dzie drogą napowietrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.03.2019 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 A czy coś w sprawie się zmieniło? Podjąłeś już jakieś konkretne kroki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 11.03.2019 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Tak widziałem, ciężko byłoby nie zauważyć skoro dzie drogą napowietrzną. no to nabyłeś to w stanie zastanym. walcz z elektrownią a nie sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomr 11.03.2019 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Tak jak pisałem we wcześniejszych wiadomościach:- pismo do ZE o przesunięcie przyłącza - na granice -1 odpowiedz - sprawa jest skomplikowana potrzebujemy więcej czasu -2 odpowiedź ( w skrócie) przyłącze istnieje od lat 60 tych. Na mocy 182 w zw. Z artykułem 292 KC - ZE nabył służebność poprzez zasiedzenie Wyglada na to ze bez ponoszenia kosztów nie obejdzie się. Obecnie czekam na wycenę przeniesienia przyłącza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts