Gość 22.09.2004 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Dla zainteresowanych podaję namiary na tzw.deszczownięhttp://www.hansgrohe.com szukaj Raindance Air Overhead Shower Ja wybrałam prawie to samo, ale z firmy Hansa, niestety nie mam namiarów i nie znam aktualnych cenników.zalety - bardzo przyjemny deszczyk i małe zużycie wody, a przy okazji nie trzeba robić pełnej kabiny, bo woda pada prostopadle. Przykład zastosowania: http://Onet.pl - Foto - Albumy, autor mimilapin Mam prośbę.jeżeli macie pomysły gdzie i za ile można kupić taką szklaną taflę z hartowanego szkła z powłoką Anti Calc to proszę o namiary.Ja na razie wybrałam taką taflę z Duscholux, ale też do tanich nie należy.No i zamierzam zrobić odpływ w podłodze - będzie taniej, bo bez brodzika, a równocześnie bez barier i przepraszam za określenie - trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witaj, baaardzo mi się podoba Też chcę mieć deszczownię! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 CudkaNo to jest nas już dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 22.09.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Rzeczywiście ten drobny deszczyk to miła ciału pieszczota... Już jej zażywam. Jedyny feler, to że za tak grube pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 witaj ara,powiedz jak grube?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 23.09.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Proszę bardzo: słuchawka raidance- 400 zł.ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 niestety tutaj chodzi nie o słuchawkę, ale o talerz napowietrzający raindance Hansa lub deszczownię Hansa Grohe i tutaj cena jest wyższa, około 2 000 zł, do tego jeszcze mieszacz, najlepiej poddtynkowy. Uffff, te pieniądze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts