Szpon 09.01.2018 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 witam serdecznie, Mam temacik do Was być może coś mi doradzicie. 1. Polecicie mi jakąś dobrą matę antywibracyjną / wygłuszającą pod pralkę. Wiem że jest tego sporo w necie ale chciałem kupić coś sprawdzonego. 2. Mam wstawioną lodówkę we wnękę, więc jest ona zabudowana z każdej strony. Oczywiście zostawiłem wolną przestrzeń około 10 cm po bokach lodówki oraz z tyłu + wykonałem wentylację tej pustej przestrzeni aby nie zmierała mi się tam wilgoć. Temat jest taki że lodówka jest wstawiona w coś w rodzaju pudełka i mam wrażenie że przez to dźwięk jej pracy się nasila. Poledźcie coś jak wygłuszyć tą wnękę - jakieś maty na ściany? Jakie? dzięki za sugestie pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kartoon 19.01.2018 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Są np na allegro popularne maty bitumiczne do naklejania . Ewentualnie jak masz trochę więcej miejsca to polecam maty piankowe typu piramidka. Fajnie tłumi nam rekuperator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernard123 26.01.2018 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 U mnie pod pralkę sprawdziła się mata z pianki poliuretanowej kupiona po prostu na jakiejś aukcji allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts