coachu13 09.01.2018 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Hej, Mam problem z klejeniem tej foli do profili metalowych.Używałem już taśmy dwustronnie klejącej zwykłej i taśmy dwustronnej z Rigipsa ( taka żelowa, przezroczysta ). Problem jest taki, że ta folia od wewnątrz ma taką jakby strukturę materiału, nie folii.Po 12h wszystko odlatuje.Czy do niej jest jakaś dedykowana taśma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 09.01.2018 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Ktoś używał tej folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michalgosc 09.01.2018 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Pewien nie jestem ale chyba jest inna taśma do tej folii taka z miko rzepem gdzies na YT jest film.Ja będę kleił isowera zwykłą żółtą i kolego zmartwiłeś mnie bo plyty chciałem dopiero przekręcić na wiosnę. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Michalgosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 10.01.2018 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Na stronce jest napisane że ta inna z rzędami jest do tej folii XtraSafe czy jakoś tak. To jeszcze coś innego.Nigdzie nie jest napisane że ona jest do tej km Duplex także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 10.01.2018 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Nikt nie używał tej folii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts