Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ING i nowa aplikacja mobilna :)

autorus

Recommended Posts

Okazuje się, że nowa aplikacja mobilna ING potrafi obsługiwać tylko jedno konto (logowanie jednym loginem) . Jeżeli mamy więcej niż jedno konto (więcej loginów) to doradca zaproponował abym się do niego logował przez komputer stacjonarny. Myślałem ze to jakieś żarty ale na tą chwilę jednak nie.

Jest jeszcze rozwiązanie polegające na noszeniu dwóch telefonów. Ale to już idziemy w komedię.

Tak to w tej chwili wygląda mobilność w ING. :mad:

Edytowane przez autorus

• 1 month później...
A ja mam dostęp i do jednego i do drugiego. Ale to się zaraz skończy. Nowa aplikacja działa już tylko na jednym koncie. Było dobrze, i komu to przeszkadzało.

Dalej macie problemy z apka? Ja mam w ing konto moje, zony, oszczednosciowe, firmowe i firmowe do terminala, do wszystkich mam dostep z jednej apki, caly czas mialem

Masz wszystko pewnie pod jednym loginem. Ja mam pod dwoma. I to już nie przechodzi :(

U siebie mam pod jednym, ale np konto do terminala mam pod dwoma loginami, jeden login ja mam i widze z pozostalymi kontami, a drugi login do tego samego konta maja pracownicy w sklepie zeby sprawdzac czy dobrze sa ksiegowane wplaty za terminal, i widza tylko to konto, reszty pozostalych nie widza. Nie mam pojecia jak to bylo zrobione, mam tak od kilku lat, ale przy zakladaniu w oddziale tak mi zrobila. Czyli te twoje tez pewnie da sie ,,wrzucic,, pod jeden login