tapczan 10.01.2018 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Witam. Chcę zbudować zjazd z drogi powiatowej na działkę (podwórko). W Zarządzie Dróg Powiatowych dowiedziałem się, że szkic zjazdu który mam dołączyć z dokumentacją mogę wykonać sam byle by był zgodny z przepisami. Gdzie mogę znaleźć opis / instrukcję wykonania szkicu zjazdu lub przykładowy szkic na którym mógłbym się wzorować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 11.01.2018 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Robiłam to sama, na mapce do celów projektowych (dawno nieaktualnej), ale było to do UMiasta, droga miejska, jeszcze gruntowa - pół roku temu. Ołówkiem... Urzędnik mi potem trochę poprawił, też ołówkiem. Skserował i takie cuś zostało załączone do dwustronicowej decyzji pisanej maczkiem i mnóstwem ustaleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapczan 12.01.2018 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 21.01.2018 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Polecam lekturę DzU nr 43 z dnia 2 marca 1999r. Tak są opisane wymogu, dotyczące zjazdów i konstrukcji nawierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts