Baubudowniczy 11.01.2018 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć. Chciałbym zamontować w swoim mieszkaniu []okna PCV[/url]. Na co polecacie zwrócić uwagę przy ich zakupie? Zależy mi żeby okna posłużyły mi przez kilka ładnych lat a nie przez chwilę, oraz na tym by były w pełni szczelne więc muszę wiedzieć co dokładnie powinienem sprawdzić oraz jakimi kryteriami kierować się przy wyborze firmy. Do tej pory miałem okna drewniane, jednak one nie zdały egzaminu, dlatego decyduję się na zmianę. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 11 Stycznia 2018 przez finlandia Regulamin pkt 5.2.5 b (link pozycjonujący) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 11.01.2018 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Cześć. Chciałbym zamontować w swoim mieszkaniu okna PCV. Na co polecacie zwrócić uwagę przy ich zakupie? Zależy mi żeby okna posłużyły mi przez kilka ładnych lat a nie przez chwilę, oraz na tym by były w pełni szczelne więc muszę wiedzieć co dokładnie powinienem sprawdzić oraz jakimi kryteriami kierować się przy wyborze firmy. Do tej pory miałem okna drewniane, jednak one nie zdały egzaminu, dlatego decyduję się na zmianę. Z góry dzięki za pomoc. Czy masz w domu wentylacje mechaniczna skoro poszukujesz okien "w pełni szczelnych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts