Pan P. 11.01.2018 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam. pytanie dotyczy jak w temacie okien i ich wykonczenia na etapie nakladania tynku zewnetrznego. Jako ze okna w naszym domu sa raczej male chcialbym czyms je wyakcentowac. Jakis pasek wokol, w innym kolorze niz sciany czy wlasnie cokolwiek innego. I tu mam problem bo nie mam pojecia co jeszcze moze to byc. Zastanawialem sie nad powiedzmy 5 cm paskiem ''gladzi'' jako obramowanie okna. Sam nie wiem. Powiem jesuzcze tylko ze zona wogole ale to wogole nie jest za czymkolwiek. ma ktos jakies pomysly, zdjecia podladowe?moze ja jakos przekonam. Bo tak bez niczego tych okien zostawic nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 13.01.2018 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Też tak chciałam, ale firma od elewacji obwiozła mnie po swoich wcześniejszych wykończeniach i pokazała jak to połączenie/styk wygląda po wielu latach i szczerze odradzali.Może to było spartolone, może coś innego-ale zrezygnowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts