okobar 01.03.2018 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 a ja bym polecił z tych dwóch SmartHeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcuso86 05.03.2018 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jeśli ktoś ma zainstalowaną pompe nibe z kolektorem pionowym prosił bym o orientacyjny koszt instalacji.Zastanawiam sie nad modelem NIBE F1126 8KW - wiem że sama pompa to około 24 tyś ale ile wynoszą koszta instalacji plus minus?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturrob 05.03.2018 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Ja bym się czymś takim nie chwalił, i to jeszcze na forum PS Zużycie a nie zapotrzebowanie, kWh a nie kW.... Kolego Wihajster- bardzo cenię twoją wiedzę i zaangażowanie w dziale pomp ciepła. Oczywiście masz rację odnośnie jednostek, jednakże moim zdaniem nie wszystko trzeba komentować. Nieraz wystarczy uśmiechnąć się pod nosem;) Co do żony- to raczej stwierdzenie faktów na nie przechwałki Piszemy tutaj aby pomóc nowym użytkownikom w podjęciu decyzji. Może choć jednego ludka uda się przekonać do zainstalowania pompy ciepła a o to nam chodzi:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZOGHUL 05.03.2018 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Widzę, że cenzura wróciła i skasowano mój post w tym temacie. "Zadałem firmie Danfoss kilka prostych pytań dotyczących pompy. Wysłałem 3 wiadomości jedną na ogólny adres podawany na stronie, a dwa do koordynatora produktu. Nie otrzymałem odpowiedzi." Jest to ważne dla przyszłego użytkownika i istotne w wyborze produktu, który nie kosztuje 5 zł. Tak więc chore jest kasowanie niewygodnych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 05.03.2018 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 (edytowane) Jeśli ktoś ma zainstalowaną pompe nibe z kolektorem pionowym prosił bym o orientacyjny koszt instalacji. Zastanawiam sie nad modelem NIBE F1126 8KW - wiem że sama pompa to około 24 tyś ale ile wynoszą koszta instalacji plus minus? Pozdrawiam W 2015 2x90m ze studzienką, projekt geologiczny i zgłoszenia do urzędu to był koszt ok 17k. Mamy buderusa, ale to chyba bez znaczenia. Edytowane 5 Marca 2018 przez cob_ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibizz1 05.03.2018 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jeśli ktoś ma zainstalowaną pompe nibe z kolektorem pionowym prosił bym o orientacyjny koszt instalacji. Zastanawiam sie nad modelem NIBE F1126 8KW - wiem że sama pompa to około 24 tyś ale ile wynoszą koszta instalacji plus minus? Pozdrawiam Ja prawie 2 lata temu dostałem taka wycene ma NIBE odwierty zima 65/m projekt prac geologicznych 1200 studzienka 3400 materiały 2500 montaz 3000 cenny NETTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerad85 05.03.2018 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Widzę, że cenzura wróciła i skasowano mój post w tym temacie. "Zadałem firmie Danfoss kilka prostych pytań dotyczących pompy. Wysłałem 3 wiadomości jedną na ogólny adres podawany na stronie, a dwa do koordynatora produktu. Nie otrzymałem odpowiedzi." Jest to ważne dla przyszłego użytkownika i istotne w wyborze produktu, który nie kosztuje 5 zł. Tak więc chore jest kasowanie niewygodnych wiadomości. Nie tylko Twój. Mój także zniknął bez żadnej informacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZOGHUL 06.03.2018 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Nie tylko Twój. Mój także zniknął bez żadnej informacji ... I tak właśnie wygląda wsparcie. Polecam zastanowić się porządnie nad wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 06.03.2018 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 I tak właśnie wygląda wsparcie. Polecam zastanowić się porządnie nad wyborem. dokładnie to samo chciałem napisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts