Lanana 12.01.2018 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć. Planuje remont strychu w domu rodzinnym. Chcę urządzić małe mieszkanie. Mam do dyspozycji pokój około 27m2 z możliwością urządzenia sypialni na antresoli/poddaszu Na strychu znajdują się osobne pomieszczenie na łazienkę, ale na razie nie chce go ruszać(remont w przyszłości). Interesuje mnie remont pokoju w którym ma znajdować się salon z małą kuchnią wraz z antresolą(sypialnią) Informacje: -Kuchnia raczej musi się znajdować w miejscu w którym została umieszczona na planach ponieważ najłatwiej tam poprowadzić wodę(Pion z łazienki znajduje się po drugiej stronie ściany) - Największy problem mam z umieszczeniem schodów. Chce za pomocą nich trochę oddzielić kuchnię od salonu, ale będzie to wymagało przesunięcia drzwi. - Kuchnia jest bardzo mała(mała ilość szafek), ale wydaje mi się, że taka wystarczy. Chciałabym żeby była dwurzędowa - Schody mają zajmować jak najmniej miejsca. Wydaje mi się, że schody młynarskie będą najlepszym rozwiązaniem - Pokój jest ze skosami Mam też ogólne pytania -W przyszłości chcę postawić kozę, która musi stać przy kominie. Czy odległości pomiędzy kozą kuchnią i schodami nie za mała? -Czy jest sens wymieniać stare kaloryfery? Z tego tego co czytałam lepiej trzymają ciepło niż nowe Co sądzicie o planach. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Lanana problem ze zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts