wilu214 12.01.2018 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Witam mam do wyboru 2 dachowki ceramiczne creaton premion kolor lupka angabowa i monza plus grafitowa i nie wiem na co sie zdecydowa dach kopertowy a wiec plus dla creatona bo wchodzi okolo 12 szt i lepiej bedzie sie prezentowac mniejsza dachowka tylko slyszalem o wpadce premion ze dachowki sie przebarwiaja i nie wiem co wybrac .Jezeli chodzj o monze to slyszalem ze duzo dachowek krzywych ale ogolnie ok na korzysc roben cena ok 2000 zl tansza Wiem ze bylo duzo opini na ten temat obserwuje fora ale chcialbym sprawdzic najnowsze opinie z 2017 roku z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilu214 12.01.2018 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Dachowka ceramiczna co wybrac ????2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilu214 12.01.2018 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mam kilka dni na podjecie decyzji i prosze drogich forumowiczow o opinie i porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts