eliza_krk2 12.01.2018 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Mam dziwny problem z otwarciem skrzynki z przyłączem prądowym. Skrzynka wygląda tak: http://eltrim.hb.pl/allegro/galeria/img/30.jpg Odsłaniam przykrywkę zasłaniającą zamek, przekręcam klucz i w tym momencie szafka nie otwiera się, za to ciągnąc za klucz mogę wyciągnąć zamek. Co zrobić, żeby dostać się do środka? Jakoś wcisnąć, albo wyciągnąć ten srebrny element? Najlepsze, że parę miesięcy temu otwierałam już tą skrzynkę i poszło ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 12.01.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Należy tę plastikową dźwignię z zamkiem (po przekręceniu kluczyka) pociągnąć do siebie, przekręcić do oporu w prawo (odwrotnie do ruchu wskazówek zegara, o około 60 stopni) i ... otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 12.01.2018 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Bo pierwsze otwarcie jakoś idzie. A potem coraz gorzej w tych paździerzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalck81 14.01.2018 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 przekręcić do oporu w prawo (odwrotnie do ruchu wskazówek zegara Jeśli odwrotnie do ruchu wskazówek zegara to raczej w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 14.01.2018 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Być może źle się wyraziłem. W prawą stronę, ruchem odwrotnym do wskazówek zegara. Ale Eliza chyba już wlazła do tej skrzynki, bo się nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts