NOMIS 12.01.2018 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Wielu użytkowników niniejszego forum szuka najlepszego systemu ogrzewania swojego domu. Wybór nie jest łatwy. Na ogół trudno pogodzić życzenia z ewentualną ceną zakupu rozwiązania.W moim przypadku mam już wykonane dwia odwierty po 100 m z sondami (całość doprowadzona do domu).W domu podłogówka po całości, dom 170 m2, zapotrzebowanie 8 kW mocy pompy.Instalator zaproponował mi pompę NIBE 1245, ale cena mnie zwala z nóg.Co wybrać tańszego? Może GALMET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 19.01.2018 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Czyżby nikt z forum nie spotkał się z takim wynalazkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 19.01.2018 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Z wiedzy na forum i mojego doświadczenia - bierz smartheat jak chcesz inverter, albo jakąś polską on/off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts