acidm 14.01.2018 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Mam male miszkanie 48 m 2 pokoje kuchnie lazienka.Chce załozyc co bo nie ma (sa stare piece kaflowe).Pytanie jakie rury do piecyka zasypowego ?Rury chcę puscic sufitem w stelarzu pod regips welna byla by izolacja dle rur.Pex czy miedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 14.01.2018 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 pamiętaj, że gdzieś tam pod sufitem musi Ci się odpowietrznik automatyczny zmieścić bo inaczej układ się nie odpowietrzy, no i pasuje mieć do niego dostęp.(żeby się zmieścił np. kątowy rury nie będą więc przymocowane do STAREGO sufitu tylko muszą być albo na ścianie nad tym podwieszanym albo trochę oniżone poniżej strego sufitu żeby chociaż kątowy automatyczny wszedł - zmieścił się) ja bym robił w miedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts