rafaladam 14.01.2018 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 WitamMam problem poruszany już setki razy, ale mimo iż parę dni szukam to nie znalazłem sensownej odpowiedzi.Mam odwrotnie poprowadzoną wodę pod prysznic (ciepła jest z prawej strony), jedyne rozwiązanie jakie znalazłem w sieci to zakup baterii Oras NOVA 7470CY. Czy ktoś zna jakieś inne rozwiązanie, lub może jakikolwiek inny model baterii? posiadana bateria to Ferro TRM7 może da się ją jakoś w środku odwrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 14.01.2018 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 A czy tak trudno przerobić podejście...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marl111 15.01.2018 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Jakiś czas temu oglądałem prysznicowe baterie termostatyczne na największym portalu aukcyjnym i na 99% widziałem baterie Grohe albo Hansgrohe z odwróconym podłączeniem, wyróżniała je trochę niższa cena od standardowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaladam 03.05.2020 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 A czy tak trudno przerobić podejście...? Już chyba rozumiem skąd masz 10000 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts