grzesio1712 31.07.2020 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Kolega na gaz czekał 1,5 roku (słownie półtora roku) od wprowadzenia się. Więc teraz jest z peleciakiem zaprzyjaźniony. Co do grzania to chciałbym kable grzejne, ale to mnie zamyka na jedno medium w domu. Rurki z wodą mimo że archaiczne (jak niektórzy twierdzą) to jednak uniwersalne. Dobra cena za rurę Blue Floor wyszła. Kiedy ją kupowałeś? teraz z katalogu wychodzi 2484 netto za 600mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 31.07.2020 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Teraz jest po 1235 na alledrogo z Białegostoku Polecam kupić łuki, bo pomagają przy podłączeniu rur do rozdzielacza a kosztują 2zł sztuka. Klipsów też warto mieć więcej niż do zwykłej, białej rury pex, bo rurka nie ma pamięci kształtu więc na łukach i zakrętach warto ją gęściej złapać. Mi poszło z 800 więcej niż w projekcie(1200) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesio1712 31.07.2020 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2020 Ja to generalnie mogę uzyskać ponad 50% rabatu na materiały sanitarne KAN, więc to akurat nie problem. A łuki jak najbardziej. Estetycznie i praktycznie. Teraz musze głowić jakie źródło ciepła wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zientas 19.08.2020 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2020 Panowie i Panie....mam już skrzynkę w płocie....przysłali dokumenty do umowy...1. czy na tym etapie mogę zrezygnować z dalszego przyłączenia? mogę je przesunąć na przyszły rok czy naliczą jakieś kary.2. projekt złożony w urzędzie czeka na decyzję (zgłoszenie) czy po wykonaniu instalacji muszę jeszcze brać geodetę... jaki to jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts