djmaxior1990 15.01.2018 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Witam serdecznie! Zamontowałem w swoim 70m3 mieszkaniu piecyk typu koza. według danych producenta ogrzewa do 120m3 otwartej powierzchni. chciałbym rozprowadzić ciepłe powietrze po całym mieszkaniu. Problem polega na tym że piecyk stoi w ostatnim pokoju mieszkania. pokoje przejściowe. Dołączam poglądowy obrazek, ze względu że tylko w tym miejscu mam komin. Zamontowałem taki piecyk jako alternatywę do CO, (żona w ciąży nie musi schodzić do kotłowni podkładać do pieca.) Jakim sposobem mogę rozprowadzić ciepłe powietrze z takiej kozy aby doszła do 1 pokoju zaznaczonego na obrazku?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.01.2018 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Na wkłady kominkowe stosuje się takie płaszcze do łapania ciepłego powietrza i transportowania na odległość rurami. Dorób taki do swojej kozy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts