BinderB 16.01.2018 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Witam Wszystkich! Chcę podzielić się z Państwem moim doświadczeniem, jakie nabyłem w ramach incydentu z mojej winy. Otóż 30 grudnia wierciłem w ścianie otwory do montażu karniszy. Pomimo posiadanej dokumentacji, przygotowanej przez wykonawcę, trafiłem w jeden z obwodów. Skutkowało to uruchomieniem sabotażu i wielu innych niedogodności. Nie maiłem wyjścia i musiałem złapać szybki kontakt z wykonawcą, który pomógł mi w ramach zdalnego wsparcia (wykonawca sciągnął zdalnie konfiguracje systemu i nawigował mnie sms'ami). Finalnie udało się zamknąć incydent szybko i profesjonalnie. W głównej centralce, gdzie jest płyta główna, czekały na mnie zapasowe bezpieczniki, co bardzo ułatwiło mi życie. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts