Marta888 17.01.2018 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Witam. Nie przypuszczałam, że wybór zestawu podtynkowego bedzie taki trudny. Spędziłam godziny w marketach budowlanych i wybrałam zestaw, jak się okazuje zły. Kupiłam w OBI zestaw podtynkowy Cersanit Trevihttps://www.obi.pl/zestawy-wc/cersanit-zestaw-podtynkowy-trevi-z-deska-wolnoopadajaca/p/6329965?template=PDP&box=box4Ale raczej będę oddawać, jeszcze zanim go zamontuję, ponieważ ludzie nie wypowiadają się o nim dobrze. Ponoć mocz pozostaje pod deską, woda przy spłukiwaniu wylewa się na podłogę, deska szybko się psuje. Może możecie polecić mi jakiś zestaw, który sprawdził się u was. Proszę o poradę, co wybrać. Oczywiście mogę dać więcej niż za ten cersanit Travi. Mogę też kupić osobno stelaż muszlę itd. Tylko nie mam pojęcia co wybrać, żeby potem nie żałować tak jak teraz żałuję. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 17.01.2018 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Ja mam zestaw podtynkowy z Cersanitu zamontowany 9 lat temu, w zeszłym roku miałem awarię, spłuczka zaszła kamieniem ( raczej nie wina materiału tylko wody) i trzeba było wymienić środek części kosztowały 50 zł i dalej jest jak nowy a serwisant powiedział że chciałby żeby w Gebericie był taki dostęp do wnętrznościjak w moim Cersanicie. Naprawa trwała góra 5 minut.Teraz w nowym domu raczej będzie Grohe lub Geberit ale to z uwagi na małą różnicę w cenie miedzy Cersanitem ( 9 lat temu płaciłem za zestaw z miską i deską 450 zł i to było 50% ceny Geberita) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 17.01.2018 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Grohe z miska bez kołnierzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts