JeyJey 17.01.2018 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Witam,Jestem nowy na forum w niedługim czasie planuję budowę domu. Jeżeli chodzi o materiał na ściany wybór padł na BK. Pytanie tylko jakiej firmy i gdzie w dobrej cenie kupić. Okolice Białegostoku. Pozdrawiam, i dziękuję za odpowiedzi i wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darcjusz 22.01.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Siema jestem z Białegostoku materiał kupowałem w zabłudowiu - większy sklep budowlany dostałem najlepszą cenę. Najlepiej podzwoń i popytaj o cenę i transport czasami cena jest dobra ale transportem dorabiają. Brałem Solbet pióro wpust i tylko na zaprawe solbet. Jak sam murujesz bierz pióro wpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 22.01.2018 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 jak chcesz wieksza ilość, to poszukaj w necie, gdzie taniej.ja buduje pod Warszawą, BK kupowałem w Kielcach, a transport i tak przyjechał z Tarnowa. zresztą, gdzie bym nie kupił i tak transport przyjechałby prosto od producenta z Tarnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 23.01.2018 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 u mnie kup razem z robocizną 8 procent vatu na materiał to na domie sso zyskasz te kilka tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 23.01.2018 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Teraz zadałbym trochę inne pytanie...nie gdzie tanio tylko .....gdzie można kupić pustak BK, firma nie ważna byle towar był przed kwietniem, ewentualnie kto może cokolwiek załatwić byle mury postawić.Już są zapisy to co będzie w sezonie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 23.01.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Teraz zadałbym trochę inne pytanie...nie gdzie tanio tylko .....gdzie można kupić pustak BK, firma nie ważna jaki ten BK? sa różne odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 23.01.2018 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Beton komórkowy produkuje kilka firm m in; Solbet, Termalica, Termobet czy Xella(ytong), ma różne rozmiary oraz jest produkowany w różnych gęstościach 300,350,400,500,600.ytong jest najdroższy ale jest jeszcze dostępny, o Solbecie można zapomnieć , Termobet może coś w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 23.01.2018 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 popytaj tutaj. ja tam kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozes2 05.08.2020 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Polecam UNIMEX-Szepietowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts