Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam posiadam regulator Vaillant colormatic 350 i mam pare pytan odnosnie ustawien moze ktos podpowie.

Próbowałem ustawić Tryb pracy i w trybie automatycznym regulator utrzymuje temperaturę zadaną w dzień określonych przedziałach czasowych w nocy również natomiast free w trybie dziennym Utrzymuje zatonął temperatury dzienną lub nocną bez względu na przedział czasowy i chciałbym aby właśnie tak było i mam ustawiony Tryb automatyczny jest dziwna sytuacja bo załącza mi kocią w przedziałach czasowych bez względu na to że temperatura ustawiona jest osiągnięta utrzymuje zatonął temperatury dzienną lub nocną bez względu na przedział czasowy chciałbym aby właśnie tak było i mam ustawiony Tryb automatyczny jest dziwna sytuacja bo załącza mi Kocioł w przedziałach czasowych bez względu na to że temperatura ustawiona jest osiągnięta Malo tego w dzien swieci sie ksiezyc lub slonce a chyba pownno byc tak ze ksiezyc w nocy slonce w dzien.

Może ktoś podpowie jak Optymalnie ustawić i prze działy czasowe i Tryb pracy bo cały czas się z tym bawię dziękuję serdecznie Robert

https://forum.murator.pl/topic/235333-colormatic-350/

Witam posiadam regulator Vaillant colormatic 350 i mam pare pytan odnosnie ustawien moze ktos podpowie.

Próbowałem ustawić Tryb pracy i w trybie automatycznym regulator utrzymuje temperaturę zadaną w dzień określonych przedziałach czasowych w nocy również.

Natomiast w trybie dziennym utrzymuje zadana temperature dzienną lub nocną bez względu na przedział czasowy i chciałbym aby właśnie tak było.

Mam ustawiony Tryb automatyczny jest dziwna sytuacja bo załącza mi kociolw przedziałach czasowych bez względu na to że temperatura ustawiona jest osiągnięta.

Malo tego w dzien swieci sie ksiezyc lub slonce a chyba pownno byc tak ze ksiezyc w nocy slonce w dzien.

Może ktoś podpowie jak Optymalnie ustawić i prze działy czasowe i Tryb pracy bo cały czas się z tym bawię dziękuję serdecznie Robert

Przepraszam:) rozpoznawanie mowy:)

https://forum.murator.pl/topic/235333-colormatic-350/#findComment-7470712