scashone 17.01.2018 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Witam Poszukuje pieca na pelet. Max 12 KW. Na wydanie mam 16k i ani centa wiecej Na początku patrzałem za Biawarem, teraz coraz wiecej rozwazam Lazara.. Czy sa jeszcze jacys ciekawi gracze na rynku godnych polecenia ? kompletnie nie znam sie na piecach, całe zycie mieszkałem w bloku, a chce kupic cos na lata ,dobrego z możliwa bezserwisowością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 17.01.2018 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Witam Poszukuje pieca na pelet. Max 12 KW. Na wydanie mam 16k i ani centa wiecej Na początku patrzałem za Biawarem, teraz coraz wiecej rozwazam Lazara.. Czy sa jeszcze jacys ciekawi gracze na rynku godnych polecenia ? kompletnie nie znam sie na piecach, całe zycie mieszkałem w bloku, a chce kupic cos na lata ,dobrego z możliwa bezserwisowością Slimpe,l Edilkamin Laguna P, Ecovarm, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scashone 17.01.2018 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 A co myslisz o lazarze ? Powiem Ci szczerze ze pierwszy raz słysze o tych producentach które napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 17.01.2018 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Nie słyszałeś bo sie nie zajmujesz kotłami na pellet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scashone 18.01.2018 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Jak rozumiem Ty sie pewnie znasz tylko nie chcesz doradzic ? Edytowane 18 Stycznia 2018 przez scashone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pello 18.01.2018 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Lazar to dobry kocioł. Tak samo jak przywołane. Ja dodam Lechmę P-350 Pellet, Defro Bio i Eko Slim, Red Compact. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 18.01.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Hm 16 tysia bym nie dał za peleciaka chociażby nie wiem co , za taką kasę spokojnie dostaniesz pompę ciepła ba nawet gruntową tylko koparkowy i masz ogarnięte na lata , pelet za rok dwa będzie po 2 tys bo już co niektórzy śpiewają po 1200 zł za tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolek M.P 18.01.2018 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Witam. A co powiecie na kocioł Kostrzewa EEI Pellets 12kW ? Mam zamiar taki zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 19.01.2018 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Hm 16 tysia bym nie dał za peleciaka chociażby nie wiem co , za taką kasę spokojnie dostaniesz pompę ciepła ba nawet gruntową tylko koparkowy i masz ogarnięte na lata , pelet za rok dwa będzie po 2 tys bo już co niektórzy śpiewają po 1200 zł za tonę Też słyszałem ze za rok dwa pellet ma być po 10 tysi za tone - od ładnych kilku lat cena pelletu utrzymuje się na tym samym poziomie - kotłów przybywa ale producentów pelletu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pello 19.01.2018 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Hm 16 tysia bym nie dał za peleciaka chociażby nie wiem co , za taką kasę spokojnie dostaniesz pompę ciepła ba nawet gruntową tylko koparkowy i masz ogarnięte na lata , pelet za rok dwa będzie po 2 tys bo już co niektórzy śpiewają po 1200 zł za tonę Ja też bym nie dał 16 tyś za peleciaka. Chociażby nie wiem co. Po co - skoro są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 19.01.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Też słyszałem ze za rok dwa pellet ma być po 10 tysi za tone - od ładnych kilku lat cena pelletu utrzymuje się na tym samym poziomie - kotłów przybywa ale producentów pelletu też. No u mnie na Opolszczyźnie są bardziej subtelni i ogłaszają się tak ,,, PELLET 540 ZŁ a pod spodem że cena dotyczy 0,5 tony , da się ? da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 19.01.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 No u mnie na Opolszczyźnie są bardziej subtelni i ogłaszają się tak ,,, PELLET 540 ZŁ a pod spodem że cena dotyczy 0,5 tony , da się ? da się A u ciebie na opolszczyźnie - dziś czyli w środku sezonu sezonu grzewczego pellet jest po 700-900 zł za tone takie są ceny na olx. Czyli prawie to samo co w innych rejonach kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 19.01.2018 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 pelet za rok dwa będzie po 2 tys bo już co niektórzy śpiewają po 1200 zł za tonę Ta, jasne. U mnie w rejonie pellet tanieje, od lokalnych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemkoss 24.01.2018 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Obecnie pellet wątpliwej jakości jesteś w stanie kupić po 600 zł. Najlepiej kupować pellet od różnych producentów w danym roku po załóżmy 200-500kg i przetestować co się najlepiej spala. Jeśli chodzi o koszty paliw do kotłów to cieszcie się z taniego gazu dopóki Rosja buduje nowy gazociąg. Po wybudowaniu Nord Stream, tym samym, gdy Polska przestanie być krajem tranzytowym gaz pójdzie dramatycznie w górę. Jeśli szukasz dobrego kotła na pellet to lepiej wybierz taki, którego dystrybutor jest najbliżej i prowadzi serwis. Prędzej czy później coś się zepsuje bez wyjątku w każdym kotle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 24.01.2018 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Hm 16 tysia bym nie dał za peleciaka chociażby nie wiem co , za taką kasę spokojnie dostaniesz pompę ciepła ba nawet gruntową tylko koparkowy i masz ogarnięte na lata , pelet za rok dwa będzie po 2 tys bo już co niektórzy śpiewają po 1200 zł za tonę Przestań siać bezpodstawną propagandę , poszukaj a się przekonasz , że ceny od 2011 w zasadzie oproćz whań sezonowych się nie zmieniły. Zawsze znajdzie się jakiś kwiat który oferuje np etui na smartfona za999 zł https://archiwum.allegro.pl/oferta/etui-case-incipio-feather-thin-huawei-honor-8-i6561408755.html a warte jest maks 20zł. Znajdzie się też pewnie osioł , który to kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 24.01.2018 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Obecnie pellet wątpliwej jakości jesteś w stanie kupić po 600 zł. dobrej jakości też , lub niewiele więcej , ja np po 650 ale w sierpniu czyli przed sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IP1 31.01.2018 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Ja posiadam Pelletowca od Seko, chyba Maxx pellet o mocy 19kw i jestem zadowolony z niego. Nie sprawia mi problemów, spala się fajnie. Zwykły kocioł za który około 11tys płaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts