krissbdg 19.01.2018 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Witam,Jestem nowym użytkownikiem forum i mam prośbę o porady.Aktualnie szukam sprzętu do całego mieszkania, ale na początek chciałbym skupić się na kuchni.Jakie lodówki no frost wolnostojące polecacie? Może jakieś alternatywne przykłady lodówek do zabudowy? Budżet to ok +/- 2500zł.Idąc dalej tym tropem jakie zmywarki, płyty indukcyjne polecacie?Z góry dziękuję za podpowiedzi i porady. Chciałbym żeby wątek się rozwinął w kolejnych etapach zakupów do mojego wymarzonego m4.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Markowicz 29.03.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Jjeżeli chodzi o lodówki to tylko Liebherr. To jest firma nr 1 w Europie. Samo to, że robią chłodnictwo dla Miele mówi samo za siebie. Do 2 500 zł spokojnie można kupić ze stali szlachetnej z no frostem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts