Ewcia335 19.01.2018 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Witam. Mam mieszkanie na parterze. Bez piwnicy. Nikt oprócz nas nie mieszka i nie ogrzewa. Do tego po jednej stronie na zewnątrz ściana jest zasypana ziemią do 1go pietra (tak jakby budynek postawiony był na skatpie). Odkopalismy trochę ręcznie resztę musiałaby koparka, ktora nie ma jak tam wjechać. Jak się domyślacie w domu jest niesamowity grzyb. Wszystko śmierdzi. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kartoon 19.01.2018 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 To wasza własność? Co z pozostałymi lokalami w tym budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia335 19.01.2018 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 To wasza własność? Co z pozostałymi lokalami w tym budynku? Niestety tak. Reszta budynku jest własnością gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia335 19.01.2018 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Ziemia , która przylega do ściany należy do gminy. Złożyłam pismo o odkopanie, czekam na odpowiedź. Wątpię by opowiedzieć była pozytywna ale jestem zdeterminowana aby to wywalczyć. Czytałam o foli paroizolacyjne. Nie wiem czym mozna by te ściane odizolować od tej ziemi. I czy taka folie dac tylko tam gdzie jest ta ziemia czy na wszystkie ściany bo przecież ściana pije wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafamat 19.01.2018 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Nie lepiej to sprzedać? Szczególnie wtedy, gdy gmina nie kiwnie nawet małym placem? A jak nie da się żyć w takich warunkach, to naciskać, żeby dali lokal komunalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts