Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czekałem, aż znajdziesz to w necie. I znalazłeś. Słowo w słowo.

Przecież nie jest słowo w słowo, o paliwie i funkcjach anonimowych jest ode mnie :).

I jak byłbyś bystrzakiem (marzenie ściętej głowy :)), to zauważyłbyś, ze definicja z wiki nawiązuje przy lambda wyrażeniach do domknięcia, a ja to pominąłem, bo uważam, że jest błędna i domknięcie nie jest lambda wyrażeniem, bo lambda wyrażenie to tylko pewna syntaktyka funkcji anonimowej - taki detal.

Ty jak zwykle zakłamujesz rzeczywistość, ale czego można się spodziewać po 'człowieku honoru'.

Najpierw palniesz kardynalną bzdurę, a później wijesz się jak węgorz szukając dziury w całym byle się wybielić.

Edytowane przez muchenz

Przecież nie jest słowo w słowo, o paliwie i funkcjach anonimowych jest ode mnie :).

Ty jak zwykle zakłamujesz rzeczywistość, ale czego można się spodziewać po 'człowieku honoru'.

Najpierw palniesz kardynalną bzdurę, a później wijesz się jak węgorz szukając dziury w całym.

Przeprosiłem i przyznałem się do błędu, tak czy nie?

Pewnie alkohol:P .

basskaa jak masz możliwość i chcesz to zrób sobie test szczelności budynku i będziesz wiedzieć gdzie Tobie ciepło ucieka.

Na pewno po zakonczeniu budowy zrobie taki test. Na razie mam stan surowy zamkniety. Ale ktos wczesniej napisal zeby zwrocic uwage na wiejace kontakty i tak sie to wszystko rozpetalo:)