tomtom1 20.01.2018 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Witam wszystkim. Przeszukałem forum, ale nie znalazłem wątku który mnie interesuje, więc postanowiłem napisać.Jestem przed zakupem płytek (skłaniam się raczej ku jasnym w rozmiarze 60x60) Wszystko było by pięknie, gdyby nie fakt, że kilka ścian w moim domu nie ma kąta prostego (dom po remoncie) i zastanawiam się czy w efekcie położenia płytek nie będzie to brzydko wyglądało ?? Kuchnia połączona z salonem i wszędzie chcę takie same płytki.Miał ktoś podobne doświadczenia ?? Jak sobie z tym poradzić, żeby krzywizna nie kuła w oko ??Dobre rozrysowanie i rozłożenie płytek przed położeniem to podstawa, ale czy efekt końcowy będzie zadowalający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 20.01.2018 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Karo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtom1 20.01.2018 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Karo odpada kategorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 20.01.2018 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 No to raczej zawsze będzie to widoczne. Nie wiem jak wygląda ta powierzchnia i jakie są rozbieżności w kątach. Jeśli to np prostokąt albo kwadrat to starać się aby przy ścianie były w miarę duże te płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtom1 20.01.2018 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 hmmm.. powierzchnia jest prosta a rozbieżności są prawie na każdej ścianie ;/ będziemy w przyszłym tygodniu rozrysowywać kąty ale może na forum będzie ktoś kto ma jakieś doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts