maksiu 31.07.2002 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Czy ktos buduje lub zamierza budowac wg. projektu z muratora C08 - Wesoły?moze jakies komenatrze ludzi z doswiadczeniami na temat tego projektu http://www.projekty.murator.com.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=91pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart 07.10.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Też mi sie podoba ten projekt i zamierzam go budować. Jednak bedzie to za rok może dwa. Ostatnio zauwazyłem ze na stronie Muratora zmieniła sie powierzchnia uzytkowa: było ok. 117 m teraz jest ok. 130 m. Projekt ten wydaje sie w miare tani w realizacji. Rozwazam równiez budowę dwoma etapami: najpierw wykończenie parteru i póżniej poddasza. Bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.11.2002 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Też się zastanawiam nad "Wesołym", więc mam pytanie: czy ostatecznie zdecydowaliście się na ten projekt i czy macie już jakieś doświadczenia z realizacją? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts