Undertakerthe 20.01.2018 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Witam. Nie mam wiedzy w tym zakresie, a poradzenie się fachowce aktualnie jest niemożliwe. Mam możliwość nabyć za małe pieniądze mieszkanie w starym poniemieckim budynku. Problemem jest tylko to, że ów lokal nie jest podłączony do pionu kanalizacyjnego. Podłożenie mieszkania wyklucza bezproblemowe podpięcie, ponieważ, nie mogę naruszyć mieszkań sąsiadów (wygląda to tak jak na zdjęciu) Czy jest na to jakiś sposób? Chodzi o mieszkanie B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 20.01.2018 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 automatyczna przepompownia z rozdrabniaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Undertakerthe 22.01.2018 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Już o tym myślałem i nie było by to złe rozwiązanie bo pozwoliłoby urządzić łazienkę w innym bardziej ustawnym miejscu. Wtedy rurki odpływowe w ściany i pod podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 22.01.2018 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 przed zakupem sprawdź wysokość podnoszenia i wtedy będziesz wiedział gdzie położyć rury odpływowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts