marek85pl 20.01.2018 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Cześć mieszkanie nowe na parterze poprosiłem dewelopera o nie wylewanie wylewki w kwadracie 90x90 , w tym miejscu planowałem prysznic bez brodzika z odpływem liniowym, koncepcja się zmieniła i kupiłem brodzik wysoki na 4,5cm, brodzik w całej swojej podstawie jest wypełniony przez co jest stabilny.Syfon już dopasowałem. W jaki sposób najlepiej wypełnić pustą przestrzeń tak aby brodzik mógł stanąc na płytkach czy wylać wylewkę której brakuje na wysokości 8cm na styropianie który pozostał w tej dziurze i też ma 8cm . Wiem że wylewkę trzeba odseparować od ścian, ale czy takie lanie betonu,kafelkowanie i osadzenie na tym brodzika będzie stabilne gdy całość będzie na styropianie na powierzchni niespełna 1m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts