bambolo 21.01.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Witam , po obrazku jest szansa że ktoś mi opisze co się stało z moim automatem ? wczoraj kupiłem nową i po pierwszym praniu stwierdziłem że coś jest nie tak podczas wirowana trzaska , strzela i skacze po całej łazience ;( zauważyłem ze bęben chyba wisi za niski , podjechałem do sklepu aby to sprawdzić , efekty przedstawiam na foto , czy ktos może mi powiedziec co jest przyczyną tak urwanego bębna ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz05 22.01.2018 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Zostały zdjęte blokady transportowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolo 23.01.2018 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Zostały zdjęte blokady transportowe ? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz05 23.01.2018 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Prawdopodobnie mogła oberwać się sprężyna/ny na których wisi bęben lub uszkodził się amartyzator jak masz na gwarancji to niech serwis się tym zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolo 23.01.2018 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Gwarancja to jet mało powiedziane ! automat kupiony w EURO-AGD jako nowy , dostarczono mi go o 12:00 a o 14:00 juz pisałem reklamacje na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz05 23.01.2018 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Naciskaj na nich może w ramach rękojmi wymienią na nowy https://prawakonsumenta.uokik.gov.pl/reklamacje/rekojmia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambolo 25.01.2018 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Już wiem , był mechanik - nie zostały założone sprężyny na bęben i tłukło w każdą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts