klio77 21.01.2018 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Witam Zamierzam ocieplic poddasze uzytkowe i mam kilka pytan na ktore nie znalazlem odpowiedzi.1. nie mam jeszcze ocieplonej elewacji czy trzeba od strony okapu wkladac prowizoryczny seropian czy pozniej tylko dociac welne2na poddaszu bedzie rowniez strych czy na jetkach (sufit )nad welna moge zrobic pelne deskowanie jesli tak czy trzeba robic szczeline wentylacyjna na suficie3 zamierzam zrobic podwieszany sufit na poddaszu i ocieplic go 15+10 natomiast jedno z okien polaciowych jest o 4 cm nizej od jetki wiec jesli obnoze sufit o 10 cm bedzie zachodzil na okno da sie to jakos ominac czy tylko ocieplic 15 cm 4 na skosach murowanych mam polozony styropuan natomiast nie przylego on dobrze do dachu jest szczelina od 1-5 cm czym moge upchnac tam welne bez robienia szczeliny wentylacyjnej lub czym uszczelnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts