Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Blondynki , brunetki ?

Ew-ka

Blondynki , brunetki ?  

152 użytkowników zagłosowało

1. 1. Blondynki , brunetki ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ARA BLONDYNKĄ (z księgi papugi)

Któregoś pięknego ranka i ara zapragnęła udawać blondynkę. Wstrychnięta ( na dudka) przez arcyfryzjerkę, po ceremonialnym zabiegu utleniającym wyglądała tak oto:

Ni pies , ni wydra z ciebie ! cedził kwaśno mąż. :wink:

Farbowany lis, farbowany lis ...-chichotał syn. :lol:

Fajny z ciebie kasztanek- przyganiała koleżanka. :

Hmm, :roll: nie ma to jak przystrajać się we własne piórka - myśli odtąd ara.

Niech inni PAPUGUJĄ !!

• 2 weeks później...

Zawsze byłam blondynką. Mój mąż lubi blondynki. Na pytanie o konkretne (personalne) upodobania ostatnio powiedział: Salma Hayek, Zeta - Jones... (i tu wymienił wszystkie piękne brunetki :( :o )

Jestem więc na etapie zmiany na czarnulę.Rozciągnęłam to trochę w czasie, żeby zaoszczędzić i sobie i bliskim szoku....

• 3 weeks później...

Blondynka z rozowo biala cera i niebieskimi oczami. Bardzo nie lubie tego blondu i chcialabym miec ciemne wlosy.

Jakis tydzien temu zafarbowalam sobie na jasny braz, ktory u mnie wyglada jak czarny.....Wlosy maja piekny kolor a ja sie nie czuje soba i nie czuje sie dobrze z tymi pieknymi wlosami. :-?

• 1 month później...
blondynką co prawda byłam dawno temu - potem stopniowo włosy ciemniały, teraz jestem chyba ciemny blond; może kiedyś zostanę prawdziwą brunetką lub chociaż szatynką. :wink:

Hej! Ja tez jako dziecko mialam jasniutkie wlosy, ale z czasem "zmadrzalam" (chyba blondynki sie za to nie obraza :wink: i teraz jestm juz bardzo ciemna szatynka, wrecz brunetka.

A tak na marginesie u nas blondi to tylko jest moja psina - Boni :wink:

2 polowa Wojty'ego

• 4 weeks później...
Ja blondynka :p

Nie wiem dlaczego szatynki wpisuja sie na brunetki - przeciez napewno nie jedna z nich urodzila sie z jasnymi wlosami a potem jej sciemnialy - a wiec naturalny kolor ( od urodzenia) to blond!

:wink:

pozdrawiam

Ej, no to jest nadinterpretacja!! :lol:

Ja podejrzewam, że większość to się z CZARNYMI urodziła, potem wypadły. Potem różnie.

U mnie wyrosły BLONDI, potem ściemniały do MYSZOWATYCH, to zaczęłam farbować na RUDO, przeewoluowałam do BURGUNDA. Ostatnio stwierdziłam, że wolę jednak bardziej naturalne ( :lol: ) kolory i aktualnie farbuję :lol: na brąz.

To co ja jestem?

Zagłosowałam na brunetkę, bo zawsze chciałam być wysoką długonogą śniadą brunetką, a jestem ... brunetką :lol: