mateuszj87 22.01.2018 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Witam.Mam problem z sufitem podwieszanym. Od wewnątrz pomieszczenie zauważyłem na suficie dziwne plamy. Po wejściu na poddasze i odchylenia welny okazało się że między płytą kartongips a folią paraprzepuszczalną zbiera się woda. Folia jest przyklejone do profili stelaża za pomocą mocnej taśmy dwustronnej po całej powierzchni profili. Dystans między folią a wełną ok 5-7 cm. Co może być przyczyną zbierania i skraplania się wody? Zrobiłem zdjęcia tych elementów tylko nie wiem jak dodać je jako załącznik do wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 22.01.2018 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Folia paroprzepuszczalna czy paroszczelna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts