Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co zrobić, gdy nierzetelny wykonawca straszy bandziorami?

szila

Recommended Posts

SZILA

mnie tez straszył...ze podpali mi dom ( a wiem ze wczesniej gdzies robił i jego pracownicy powiedzieli ze palił sie ) pojechałam na policje- gdzie kazano mi kupic czysa tasme do dyktafonu i pociagnac rozmowe w taki sposób zeby raz jeszcze powiedział ze to zrobi....i oddac ja na policje...tak tez zrobiłam...i mam swiety spokój.Nigdy nie wiadomo czy wariat zartuje czy sie nie)

Na policji zgłaszasz ze sie boisz ( inaczej nie interesuje ich takie zgłoszenie)

Na twoim miejscu niedalbym sie zastraszyc bo takie cwele co sie powoluja na wielkich i znanych to czesto nawet ich nie widzieli na wlasne oczy ,tylko o nich slyszeli i zaraz robia sie ich kolegami.Ja sam mialem problem z takim cwaniaczkiem co to niby znal najwiekszych w miescie wiec pewnego razu koles mial pecha ze doszlo do konfrontacji w nocnym klubie,bo tych kolesi o ktorych on mowil akurat dobrze znalem,i co i koles nie zdazyl nawet zabrac rzeczy z szatni.A moral jest taki zeby doprowadzic do spotkania tych panow a ide o zaklad ze skoncza sie telefony bo z polamanymi raczkami raczej sie trudno wybiera numery.

Szila uwierz mi, takimi sprawami nie zajmują się zwyli policjanci. Takie groźby to powazna sprawa i na pewno podejdą do tego poważnie. A jak nie to napomknij że poinformujesz media. To działa na policje jak płachta.

Co do powaznych bandytów, to tak jak powiedziano na poczatku. Tylko gówniarze przechwalają się kogo znają. Prawdziwi bandziory mają inne metody.

Pozdrawiam .