przemty 22.01.2018 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Jaka powinna być minimalna odległość pomiędzy przyłączem wodnym i gazowym do domu ?. Chodzi mi o wymiar "A" z poniższego schematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 22.01.2018 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 http://muratordom.pl/instalacje/instalacje-wodne/przylacze-wodociagowe-budowa,37_11257.html Woda na głębokości min. 1,5 m, gaz 0,8 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemty 22.01.2018 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 To jest w przekroju pionowym a mi chodzi o minimalne odległości w przekroju poziomym. Wiem, że sama głębokość już odsuwa obie sieci od siebie ale chodzi mi czy jest określona jakaś minimalna odległość jeżeli obie rury byłyby na jednej głębokości - hipotetycznie np 1,5m pod ziemią ?W jakiej odległości od siebie muszą one być zlokalizowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 22.01.2018 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Masz odpowiedź w linku. Min.0,4m. Decyduje projektant przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemty 22.01.2018 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Jakieś przyćmienie miałem. Patrzyłem na post i nie zauważyłem linku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts