faktory244 23.01.2018 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Witam,Planując na wiosnę montaż tarasu drewnianego rozglądam się za opcją niewidocznego montażu desek do legarów. To co znalazłem na razie to różnego rodzaju klipsy przykręcane do spodu deski, a następnie podsuwanie pod poprzednią deskę i przykręcanie go do legara. Jedno co łączy te klipsy różnych producentów to bardzo wysoka cena. Może ktoś zna jakiś inny sposób? Deska będzie na wysokości około 70 cm więc dostęp od spodu będzie łatwy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal710 02.02.2018 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Witam, Planując na wiosnę montaż tarasu drewnianego rozglądam się za opcją niewidocznego montażu desek do legarów. To co znalazłem na razie to różnego rodzaju klipsy przykręcane do spodu deski, a następnie podsuwanie pod poprzednią deskę i przykręcanie go do legara. Jedno co łączy te klipsy różnych producentów to bardzo wysoka cena. Może ktoś zna jakiś inny sposób? Deska będzie na wysokości około 70 cm więc dostęp od spodu będzie łatwy. Pozdrawiam Witam klipsy w tym przypadku są najpopularniejsze Istnieją jednak jeszcze inne sposoby mocowania deski bez widocznych wkrętów , deski można przykręcać od boku lub jesli miejsce pozwala od spodu przez legar. Pozdrawiam https://www.facebook.com/Drewno-tworzenie-z-pasją-297307830681808/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 02.02.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 polecam ten system , maja firma przerzuciła się z klipsów na ten sposób montażu tylko nie wiem czy można to kupić w Polsce https://www.youtube.com/watch?v=B2HqHGLCSqw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts